Nýtovač řetězu

Kód: IS0018
Neohodnoceno
75 Kč 62 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Pokud milujete jízdu na kole, péče a údržba řetězce jízdních kol je všudypřítomná a nevyhnutelná. Pravidelné čištění, odstraňování nečistot na silnici a následné zvlhčení řetězu olejem je dobrá věc. Ale ještě podrobnější opravy řetězu a jeho jednotlivých vazeb mohou být také prováděny běžně. Zvláště v nouzových situacích se náš řetězový nástroj vyplatí. Extrémně praktický nástroj je vhodný pro vytahování řetězových nýtů, takže můžete snadno vystřihnout řetěz na kolo nebo vyměnit jednotlivé spojky. Tímto nástrojem je demontáž řetězu jízdních kol provedena brzy a bez problémů ani bez předchozí znalosti. 
Náš nástroj z oceli je odolný, použitá uhlíková ocel je odolná a bezpečná. Speciální protiskluzové tlačítko zajišťuje během používání komfort a bezpečnost, nastavitelný závitový šroub umožňuje použití na různých velikostech řetězu. Řetězová nýtová páka je vhodná pro následující odkazy Velikost: 7,8,9,10. 
Integrovaná fixace řetězu usnadňuje používání nástroje. Zuby umožňují rychlé nýtování nýtů bez jejich rozdrcení nebo poškození. 
Naše kolo příslušenství je lehké a malé, kapesní velikost lze snadno uložit do horní kapsy. Náš nástroj je vhodný jak pro amatéry, tak pro profesionály.

Dodání do týdne!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz