Multifunkční inkoustová tiskárna HP Deskjet Ink Advantage 3835 F5R96C

Kód: SPOT406
Neohodnoceno
1 989 Kč 1 644 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

HP INK ADVANTAGE - Tiskne až 2x více stránek za stejnou cenu

Tiskárny od společnosti HP patřící do řady Ink Advantage velmi efektivně pomáhají snižovat tiskové náklady, než tomu bylo kdy dříve. Ve výsledku s nimi budete schopni vytisknout až dvojnásobek stánek při stejných tiskových nákladech. Je to způsobeno velmi efektivním tiskem a také vysoce kvalitními inkousty s vysokou tiskovou výtěžností.

Barevná multifunkční inkoustová tiskárna HP Deskjet 3835 Ink Advantage

Tiskárna HP Deskjet 3835 Ink Advantage je navržena pro snadnou integraci do stávajícího spravovaného tiskového prostředí s možnostmi na podnikové úrovni díky ovladačům PCL3. Poskytuje velmi úsporný provoz s barevným tiskem v profesionální kvalitě s velmi nízkými náklady na stránku. Mezi její nadstandardní vlastnosti patří také možnost vzdáleného tisku z mobilních zařízení pomocí řešení HP ePrint.

Všechno na jednom místě

Tiskárna v sobě obsahuje hned 4 přístroje v jediném těle. Obsaženy jsou kromě tisku i funkce kopírky nebo skeneru a faxu. Díky tomu získáte všechny kancelářské přístroje v jediném zařízení a budete moci efektivnější plnit nejrůznější úkoly. Přítomný je i 35listový automatický ADF podavač, který vám usnadní práci při skenování více listů.

Služba ePrint

Tiskárna využívá jedinečnou službu zvanou ePrint. Jedná se o technologii přímého tisku po odeslání e-mailu na e-mailovou adresu tiskárny. Příkaz pro tisk tak je možné odeslat z jakéhokoli telefonu s internetem, z iPadu, notebooku i počítače bez instalace zvláštních ovladačů či software. Pokud chcete zahájit tisk, odešlete na adresu této tiskárny e-mail s dokumentem, který budete chtít vytisknout. Tato služba je velice jednoduchá a především nepřekonatelná - tisknout lze z pohodlí domova, z kanceláře nebo z jakéhokoli místa, odkud pošlete příkaz k tisku.

Snadné ovládání a vysoká konektivita

Tisknout a skenovat můžete i bez přítomnosti počítače. Základní nastavení přístroje provedete pomocí černobílého LCD displeje s úhlopříčkou 5,5 cm. Mezi další připojení patří propojení klasickým USB 2.0 konektorem k jednomu počítači nebo je přístroj možné připojit do domácí či firemní sítě prostřednictvím bezdrátového WiFi rozhraní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz