Orion Margot Zlatá sójová tyčinka máčená v karamelové polevě
Kód: 9934A1149

Detailní popis produktu
Limitovaná edice Margot Zlatá. Perfektní volba pro ty, kteří milují sladké spojení karamelu a mléčné chuti.
Tyčinka Margot vás přenese do světa letní pohody, kde se západy slunce zdají být nekonečné a ve vzduchu je cítit dobrodružství. Ať už si užíváte lenošení na pláži, procházku při zapadajícím slunci, nebo si chcete zpříjemnit obyčejný den, Margot vás vždy naladí na tu správnou vlnu.
Složení: cukr, drcená SÓJA 16,8 %, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, Shea), glukózový sirup, sušený výrobek MLÉČNÉ SYROVÁTKY, strouhaný kokos 2 %, MÁSLO 1,2 % , maltodextrin, zvlhčující látka (glycerol), alkohol 0,6 %, kakaová hmota1, sušené MLÉKO 0,6 %, kakaové máslo*, emulgátory (lecitiny, polyglycerylpolyricinoleát, sorbitantristearát), glukózo-fruktózový sirup, aromata, MLÉČNÝ tuk, pasta (OŘECHY: LÍSKOVÉ, VLAŠSKÉ, PISTÁCIOVÉ, MANDLE; ARAŠÍDY), stabilizátor (invertáza), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku*, mouka (rýžová, kukuřičná), škrob, dextróza, dextrin (rozpustná kukuřičná vláknina), pyré (višeň, borůvka, aronie), šťávy z koncentrátů (banán, višeň, meruňka), sušené VAJEČNÉ BÍLKY, jedlá sůl, rostlinné koncentráty a extrakty (černá mrkev, sladké brambory, ředkev, jablko, třešeň, světlice barvířská, kurkuma), koncentrát spiruliny, med, barviva (riboflavin, karoteny, paprikový extrakt, měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů, kurkumin). (20 % karamelového prášku v polevě). *Rainforest Alliance Certified.
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1931 kJ/461 kCal |
| Tuky | 19.8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 10.1 g |
| Sacharidy | 60.2 g |
| z toho cukry | 53.3 g |
| Bílkoviny | 7 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | 2.5 g |
Alergeny
| Vejce |
| Podzemnice olejná |
| Sójové boby |
| Mléko |
| Skořápkové plody |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoládové tyčinky |
|---|---|
| EAN: | 8445291654136 |
| Výrobce: | Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2035/31, 143 20 Praha 4 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
