Mlýnek do vany s přísavkou chobotnice

Kód: IS0178
Neohodnoceno
269 Kč 222 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

SPECIFIKACE

  • věk: od 12 měsíců
  • certifikáty: CE, EN71
  • rozměry v ploché poloze (dł / szer / wys): 27 / 5,5 / 30cm
  • hmotnost soupravy: 421g
  • hmotnost s obalem: 570g

ZAHRNUTA

  • chobotnice vodopád
  • 4 šálky

Možnost pobavit se při koupání dává vašemu dítěti nejen spoustu radosti, ale také vám umožní rozvíjet jeho smysly a kognitivní schopnosti. Hračka chobotnice pro koupání vás bude povzbuzovat k pravidelnému používání koupelny . Zaměřením pozornosti dítěte pomůže dospělým provádět nezbytné hygienické činnosti, jako je mytí hlavy, která není vždy dětem líbena.

Chobotnice ke koupání je barevná hračka, jejíž hlavní zásadou je stříkající voda. Nádrž umístěná v hlavní části hračky by měla být naplněna vodou a její průtok by měl být zahájen tahem dvou zámků do strany. Hlavním tématem vodopádu je modrá chobotnice a na obou stranách žába a ryba. Tekoucí voda se dostává do čtyř kanálů, z nichž dva končí vodou chlazenými ventilátory a dvěma extrémními sprinklery a rybami . Sada také obsahuje čtyři různě zbarvené šálky s obrazem zvířat . Na obrázku je tučňák, žába, velryba a kachna.

Celá sada je velmi pestrá, což rozhodně přitahuje pozornost dítěte a povzbuzuje je k skvělé, vodní zábavě . Kapacita nádrže na vodu znamená, že když je voda plně naplněna, tlak tekoucí vody způsobí, že se ventilátory rychle točí a vodní trysky protékají sprinklery . Šálky v sadě lze použít k přenosu vody, protože mají otvory na dně. Nejsou však příliš velké, takže je můžete snadno naplnit a propustit vodu skrz otvory pro přívod hlavní nádrže.

Hračka má dvě velké přísavky, takže ji lze snadno a stabilně namontovat na vanu, dlaždice, sklo nebo jakýkoliv jiný hladký povrch.

Položka je určena pro děti od 12 měsíců . Děti by měly být při neustálé péči o dospělé při koupání a hraní ve vodě. Sada pro vlastní montáž, která nevyžaduje žádné nářadí. Všechny prvky by měly být složeny pouze dohromady.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz