Mini Wireless klávesnice podsvícená

Kód: IS0167
1 hodnocení
298 Kč 246 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Mnoho moderních multimediálních elektronických zařízení vyžaduje užitečné příslušenství pro efektivní provoz. Naše mini klávesnice zabírá velmi málo místa a může být snadno připojena k vašemu zařízení prostřednictvím bezdrátového přijímače. Takže můžete zadat mnohem rychleji a především pohodlnější, delší textové řádky nebo navigovat na internetových stránkách Smart TV. Je to optimální řešení pro multimediální desktopy, notebooky, tablety, inteligentní televizory a také pro operační systémy založené na systému Android nebo Windows.

Přes malou velikost má naše klávesnice kompletní mapování kláves QWERTY a touchpad pro ovládání ukazatele myši. Citlivost (DPI) lze nastavit na 3 úrovně, takže můžete nastavit rychlost ukazatele myši podle vašich osobních předností. Kromě toho máte možnost používat různé velikosti desktopů, což vytváří širokou škálu aplikací. Klávesnice má kontrolovatelné podsvícení, jsou k dispozici 3 barvy: červená, zelená a modrá. Takže máte dobrý přehled i ve tmě a můžete rozpoznat každý klíč, který chcete.

Nemůžete používat pouze naši mini-klávesnici doma, je ideální pro dopravu kvůli její velikosti. To umožňuje dálkové ovládání různých zařízení při cestování, v každém případě to zvyšuje komfort. Může se také prezentovat například pomocí programů, jako je Power Point, a tak ovládat a profesionálně využívat.

Bezdrátový přijímač využívá rádiovou technologii 2,4 GHz, která je velmi stabilní a umožňuje přenos až 10 metrů. Napájecí zdroj je vyměnitelná baterie 3.7V 1080mAh, je to stejně jako nabíjecí kabel (micro-USB to USB). Bezdrátový přijímač podporuje zástrčku a přehrávání, připojení je aktivováno na mnoha zařízeních ihned po připojení. Není-li to zapotřebí, může být malý přijímač zapojen do výklenku na zadní straně klávesnice, takže se při jízdě neztratil tak rychle. Pro klávesnici nejsou potřebné žádné další ovladače, jsou připraveny k použití ihned po připojení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz