Univerzální sada šroubováků 25v1

Kód: AA471
Akce
Neohodnoceno
Značka: ISO
109 Kč 90 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Oprava moderních elektronických zařízení vyžaduje nejen spoustu dovedností, ale také správný nástroj chce být dobře vybrán. Výrobci používají různé typy šroubů a pojistek, které je třeba otevírat nebo otáčet speciálními nástroji. Ve většině případů takové nástroje nebo přílohy nejsou k dispozici v obvyklých sadách.

Naše přesná sada obsahuje 24 vybraných speciálních příloh, které jsou uloženy s držákem bitů v praktickém pouzdře s magnetickým uzávěrem. Tím je zajištěno bezpečné umístění jednotlivých prvků, stejně jako máte každý nástroj rychle po ruce. Tyto eseje jsou vhodné pro opravy telefonů, smartphonů a tablet, ale také pro všechna ostatní zařízení, která je mohou použít pro filtrované šrouby a pojistky. Různé eseje pokrývají širokou škálu aplikací, lze je aplikovat také na opravy hodinek nebo elektronických zařízení. Sada je ideální jako doplněk ke stávajícímu domácímu nástroji.

Náš pouzdro má prostor pro 24-ti bity připevnění, které lze jednoduše zasunout. Jediný slot lze nastavit o 180 ° nahoru. Takže máte vždy dobrý přehled o typu nebo velikosti právě potřebné eseje. Navíc tento typ úložiště zabraňuje ztrátě esejí s jedním bitovým procesorem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz