Trust GXT 280 LED Illuminated Gaming Keyboard 19472

Kód: SPOT282
Neohodnoceno
Značka: Trust
749 Kč 619 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Trust GTX 280

Špičkovou herní klávesnici GTX 280 s profesionálním designem představila společnost Trust. Klávesnice je ideální pro hráče počítačových her, kterým přinese tříbarevné podsvícení s nastavitelným jasem, 8 kláves s přístupem k multimediálním funkcím a odolné provedení. Je určena uživatelům, kteří ji využijí pro maximální využití počítače a pro obsluhu multimediálních funkcí.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Výrobce Trust

Společnost Trust se zabývá výrobou vysoce kvalitních periferií pro počítačové a notebookové pracovní i herní stanice. Její produkty se mohou pyšnit velmi snadnou použitelností, aby se vám s výrobky snadno a dobře pracovalo.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Podsvícené klávesy s programováním

Klávesnice GXT 280 Illuminated má znaky s tříbarevným podsvícením s nastavitelným jasem, aby byly dobře čitelné i ve tmě. Jedná se o herní klávesnici se software pro programování kláves a až šesti současně stisknutelnými klávesami. Klávesy jsou plné velikosti, a proto je psaní pohodlné. Součástí je osm praktických zkratek pro multimediální funkční klávesy.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Rozložení kláves

Hlavní blok je pokryt písmeny v klasickém rozložení a slouží k základnímu psaní textů. Vedlejší numerický blok je určen pro snadné psaní číslic. Pro další ovládání slouží navigační klávesy. Klávesnice dále nabízí sadu multimediálních tlačítek určených pro snadnou obsluhu multimédií.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

Klíčové vlastnosti

K počítači se klávesnice připojuje pomocí USB rozhraní. Rozměry klávesnice činí 27 x 466 x 176 mm při hmotnosti 358 gramů. Kompatibilní je s operačními systémy Windows 8, 7, Vista a XP.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz