ISO 7974 Stolek na notebook do postele bambus

Kód: IS0005
Akce
Neohodnoceno
Značka: ISO
659 Kč 545 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

LAPTOP STATION

  • VENTILACE - přehřátý notebook pracuje horší a spotřebovává se mnohem rychleji. Stůl má v pracovní desce speciální výřezy, které umožňují volný odvod tepla. Správné větrání v tabulce vydrží baterii déle a nemusíte sedět "připojeno" k kabelu.
  • PRAKTICKÉ ZÁKLADY - na pultu je speciální lamela, která chrání notebook před sklouznutím dolů - dokonce i ve velkém sklonu. Můžeme tedy notebook používat i v poloprostorové poloze a dokonale se bude držet stolu.
  • NASTAVENÍ VÝŠKY A ÚHEL ÚHLU - výška nohy stolu, stejně jako úhel sklonu stolku pod notebookem jsou nastavitelné (4 kroky). To vám umožní dokonale přizpůsobit stůl vašim potřebám a vaší aktuální pozici. Díky pohodlné poloze bude práce efektivnější a příjemnější.
  • SMALL DRAWER - umožňuje ukládat malé, nejvíce potřebné příslušenství na dosah ruky. Nikdy nebudete hledat pero, lepící poznámky, sluchátka nebo pendrives - teď budou mít své vlastní bezpečné místo, a budete mít vždy po ruce, když je potřebujete při práci na notebooku.
  • SPECIFIKACE - materiál: dřevo; rozměry stolu (délka / šířka / výška): 62,5 / 34,5 / 26 cm; hmotnost: 2,35 kg; nastavení sklonu: I úroveň: 19 cm, II úroveň: 16 cm; Úroveň III: 12,5 cm; IV úroveň: 5 cm.

SPECIFIKACE

  • materiál: dřevo
  • rozměry stolu (délka / šířka / výška): 62,5 / 34,5 / 26cm
  • hmotnost: 2,3 kg
  • hmotnost s obalem: 2,55 kg

NASTAVENÍ NASTAVENÍ:

  • A úroveň - 19cm
  • II úroveň - 16cm
  • Stupeň III - 12,5 cm
  • IV úroveň - 5 cm

Pohodlný a praktický stůl na notebook s ventilací je příslušenství, které ocení každý, kdo rád pracuje na počítači v pohodlné, uvolněné poloze. Bohužel, používání notebooku v posteli nebo na pohovce často zahrnuje držení na klíně, což z nás dělá nejen nepříjemné, ale také můžeme přehřát zařízení. Dřevěný přenosný stůl složí zkoušku jak v posteli, tak na gauči, stejně jako v letadle, vlaku a autobusu . Díky otvorům v pultu můžeme snadno přikrýt naši oblíbenou přikrývku a dát počítač nebo tablet na větraný stůl na laptop - to se jistě nepřehřeje. Otvory v pracovní desce odvádějí teplo, takže baterie počítače vydrží déle a zařízení nebude zničeno.

S přenosným stolem s ventilací můžeme jednou a vždy zapomenout na to, co je při používání počítače nepříjemné. V dřevěném přenosném stole můžete nastavit výšku chodidel a úhel sklonu stolní desky . Díky tomu můžeme snadno přizpůsobit ventilovaný stůl pro notebook tak, aby vyhovoval vašim potřebám a vaší aktuální pozici. Pohodlná pracovní poloha znamená větší efektivitu a menší únavu očí a páteře. Velmi užitečná je také praktická podpora ventilovaného přenosného stolu - chrání počítač před sklouznutím dolů, i když je horní část nastavena na vysoký sklon.

Stůl pro notebook s ventilací je nejen nastavitelný stolní počítač, ale také další top, na který můžeme dát sklenici nebo notebook s poznámkami . Dřevěný stolek na notebook má také velmi praktickou, malou zásuvku, do které můžeme uložit malé, praktické příslušenství - např. Notebook, pero, pero nebo sluchátka atd.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz