Solární sprcha Camp Shower 40 l

Kód: IS0107
Neohodnoceno
329 Kč 272 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Přenosná solární sprcha z PVC. Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Na slunci ohřeje cca 40 litrů vody.

Vhodná i pro autocamping, pro osamocené cestovatele v oblastech s problematickou hygienou a hlavně jako záloha do domácího vybavení pro krizové situace. Chybět by ani neměla v žádném krytu civilní ochrany, kde se předpokládá delší pobyt osob. Lze použít i jako zásobník na pohotovnostní zásobu užitkové vody v místech, kde je jí nedostatek.

Upozornění: Sprchu skladujte vysušenou a na stinném místě, chráněnou před UV paprsky. Prodloužíte tak její trvanlivost.

Sprchu chraňte před velým zatížením, ostými hranami a ostrými předměty. Zabráníte tak jejímu poškození. Případné defekty, poškození nebo netěsnící svařené spoje okamžitě opravte s pomocí opravné sady (lepení) na jízdní kola, nebo opravné sady na nafukovací hračky do vody, čluny, atd. Tyto opravné sady jsou v prodeji v běžné obchodní síti u popsaného sortimentu. Sprychy jsou navrženy tak, aby byly zejména skladné a co nejlehčí. Jsou určeny prouze pro občasné a sezónní použití. Prosím buďte rozumní a nečekejte od tohoto typu sprch více, než vám mohou reálně poskytnout. Pro plnohodnotnou hygienu je třeba si předem zajistit pobyt v místech s dostatkem kvalitní vody.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz