Solární LED světlo soumrakový símač 1W

Kód: IS114
Neohodnoceno
169 Kč 140 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Solární lampa s integrovaným solárním panelem zajišťuje dostatečné a účinné osvětlení a zaručuje pohodlné a bezpečné používání chodníků v noci nebo za soumraku. Použití našeho LED světla zajišťuje dostatečnou světelnou intenzitu a dobrou viditelnost v garáži, suterénu, na dvoře nebo na terase. Svítidlo má snímač soumraku, který automaticky zapíná osvětlení. Senzor detekuje změnu světelného výkonu a aktivuje provoz lampy v nedostatečných světelných podmínkách.

Zařízení má vestavěnou interní baterii s kapacitou 200mAh, která je nabíjena přes solární panel. Díky tomu je svítidlo zcela bezúdržbové po instalaci, bezdrátové a proto se snadno používá. Skříň lze rychle a snadno upevnit pomocí hmoždinek a šroubů na mnoha površích, je možné vytvořit také nástavec přes lepidlo citlivé na tlak nebo montážní lepidlo. Svítidlo má širokou kontaktní desku a může být snadno připevněno k mnoha typům podkladů, jako je beton nebo dřevo. Ať je na stěně nebo na plotu, lampa je určena pro venkovní použití. Nabíjí se denním světlem a slunečním světlem, kolektor lze nastavit ve sklonu. To umožňuje dokonale sladit solární lampu LED, což zajišťuje správné nabíjení interní baterie. 
Lampa má 3 LED, které vytvářejí jasné a bílé světlo. Pouzdro je vyrobeno z černého, trvanlivého materiálu. To zvyšuje trvanlivost a pozitivně ovlivňuje životnost, navíc je použití šetrné k životnímu prostředí a hospodárné.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz