Reproduktor Bluetooth MP3 RADIO Ai066 červená

Kód: IS0012
Neohodnoceno
529 Kč 437 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Reproduktor je ideálním řešením pro výlety, večírky, zahradní večírky a obecně pro použití na majetku nebo na společenských setkáních. Reproduktor Bluetooth lze spárovat se všemi zařízeními podporujícími technologii Bluetooth, spojení je stabilní a konstantní. Kruhový reproduktor nabízí vysoce kvalitní zvuk bez rušení nebo jiných zvuků, navíc má vysokou hlasitost. To je obzvláště výhodné, když je terén otevřený, ale výkon je přesvědčivý ve všech ohledech i v omezeném prostoru. 
Vnitřní baterie je vybavena dlouhodobým provozem 2000mAh bez přerušení, pak je velmi snadné nabíjet prostřednictvím napájecího zdroje. Alternativně může být reproduktor napájen přes příslušný adaptér přes domácí zásuvku. Hudební zkumavka je také nádherný rádiový příjem, vnitřní FM rádio pokrývá celou frekvenční oblast. Dále je možné připojit externí disk přes USB, takže můžete přehrávat velké množství souborů MP3 nebo MP4. Ovládání přes 3,5 mm konektor a vložení karty TF je snadné. Prostřednictvím praktického držáku smartphonu na horní straně reproduktoru můžete přehrávat filmy nebo ovládat seznam skladeb, můžete bezpečně vložit svůj smartphone a nemusí se vždy dostat z kapsy. 
Náš box Beat Box má pohodlný a odnímatelný ramenní popruh, který umožňuje snadnou přepravu po dlouhou dobu na zavěšení. Připevněte trubku reproduktorů na 4 stabilní nožičky, drží přístroj bezpečně a na libovolném povrchu. Takže můžete používat hudební systém pohodlně na pláži nebo u jezera, parkování na trávě nebo písku není problém. Živá červená barva vytváří moderní a mladistvý vzhled, kvalita zvuku je přesvědčivá přes palubu. Naše reproduktorová skříňka Bluetooth je ideální dárek pro mnoho příležitostí, je vhodná bez ohledu na věk nebo pohlaví.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz