Pohádková zahrada - růžová

Kód: BB215
Neohodnoceno
448 Kč 370 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

S touto krásnou hračkou můžete dětem splnit sen a vytvořit něco opravdu krásného. Děti se navíc zábavnou formou naučí zodpovědnosti a poznají přírodu opravdu zblízka. Zasaďte společně s dětmi pestrobarevné květiny, nechte potomky ať se o semínka pečlivě starají a výsledky se zanedlouho dostaví. Radujte se společně s dětmi z vašich vlastnoručně vypěstovaných květinek a vyzdobte si pohádkovou zahradu podle vaší fantasie!


Skvělý nápad! Ale jak na to?
Založit si pohádkovou zahradu není opravdu žádná složitá věc a s pomocí dospělého to snadno zvládnou i malé děti. Stačí správná péče a zanedlouho se budete moct těšit z prvních zelených lístečků v kouzelném květináči.


Sestavte jednotlivé části květináče dohromady podle obrázků na obalu. Zkontrolujte, že je květináč stabilní. Umístěte substrát do obou pater a zalijte jej vodou. Kolečka substrátu nabobtnají a zvětší se. Jakmile je půda vlhká, provzdušněte ji přiloženými zahradními hrabičkami a ujistěte se, že žádná část nezůstala suchá. Vezměte si semínka řeřichy nebo velikonoční trávy a rovnoměrně je rozptylte do půdy. Zasadit si můžete samozřejmě i jinou libovolnou rostlinu. Použijte přiložené zahradní náčiní a jemně semínka zatlačte do půdy. Takto připravenou půdu zalijte.

Tip pro rychlé klíčení: Nemůžete se dočkat okamžiku, kdy se budete s dětmi poprvé radovat s vašich vlastnoručně vypěstovaných rostlinek? Proces klíčení lze urychlit tak, že přes květináč přetáhnete plastový sáček nebo tašku. Toto opatření pomůže udržet optimální vlhkost v květináči a semínka začnou rychleji klíčit.


Tip na zalévání: Když potřebujete zahradu zalít, můžete nalít vodu do muchomůrky ve vrchní části a dívat se, jak voda prostupuje květináčem a prýští i na spodní patro zahrady. Kontrolujte, zda veškerá půda je vlhká a nezůstávají žádná suchá místa. Půda musí být stále vlhká, ale nesmí být přelitá.


Tip pro pěstování: Doporučujeme používat zeminu určenou k pěstování pokojových květin. Vedle sebe sázejte pouze květiny s podobnými podmínkami nutnými pro pěstování. Květiny s odlišnými potřebami se mohou při pěstování příliš blízko sebe navzájem vytlačovat.

Obsah balení:
1x pohádková zahrada s příslušenstvím (zahradní náčiní, konvička, drobné dekorace)

Technická specifikace:
Rozměry sestavené zahrady: 37,5 cm x 27,5 cm
Napájení: 3x LR44/AG13 1,5 V baterie (součást balení)
Světelné a zvukové efekty
Substrát a semínka nejsou součástí balení
Nevhodné pro děti do 3 let
Používat pod dohledem dospělé osoby

K pohádkové zahradě:
zemina v substrátu
řeřicha
velikonoční tráva

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz