Philips Multigroom series 3000 MG3730/15

Kód: SPOT331
Neohodnoceno
Značka: Philips
763 Kč 631 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Multifunkční zastrihovač PHILIPS MG3730 / 15 je spolehlivý zastřihovač vousů, pracující mimořádně přesně a precizně. Každý muž, který si upravuje ať bradu, vousy, kotlety nebo strniště, bude s tímto přístrojem maximálně spokojen. Součástí střihače PHILIPS je také 6 hřebenových držáků pro ořezávání brady a vlasů. Doba provozu stroje: Až 60 minut na jedno nabití bez síťového připojení. Součástí dodávky je také praktický úložný prostor pro snadné uspořádání a cestování.

Samoostřicí, šetrné břity pro perfektní zastřižení Dosáhněte vždy skvělého zastřižení. Ocelové břity se o sebe jemně třou a navzájem se tak brousí. Výsledkem jsou stejně ostré břity po třech letech používání jako první den.

Zastřihujte a upravujte si tvář a vlasy pomocí 8 nástavců S tímto zastřihovačem vše v jednom si můžete pohodlně zastřihovat a upravovat vousy a formovat účes.

Zastřihněte si okraje bradky a vlasů pro doladění vzhledu Zastřihovač používejte bez hřebene pro získání čistých ostrých linií kolem okrajů bradky, krku a linie vlasů. Samoostřicí břity zastřihovače jsou i po třech letech používání stejně ostré jako první den.

Zastřihovač nosních chloupků jemně odstraňuje nežádoucí chloupky v nose a uších Odstraňte nežádoucí chloupky v nose a uších snadno a pohodlně.

6 hřebenů na zastřihování vousů a vlasů 2 hřebeny pro strniště (1,2 mm), 1 nastavitelný hřeben na vousy (3 až 7 mm) a 3 hřebeny na vlasy (9, 12, 16 mm).

Doba provozu: až 60 minut používání bez drátu na jedno nabití Získejte 60 minut bezdrátového provozu po každých 16 hodinách nabíjení.

Omyvatelné nástavce pro snadné čištění Nástavce a hřebeny jednoduše odpojte a opláchněte pod vodou. Tím je důkladně vyčistíte.

Úložné pouzdro pro snadné uschování zastřihovače a nástavců pro pohodlné cestování Pro ukládání a cestování použijte praktické pouzdro. Drží a chrání zastřihovač a veškeré příslušenství, když jste na cestách.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz