Měsíčková hra na dobrou noc

Kód: HRA048
Neohodnoceno
179 Kč 148 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Měsíčková hra na dobrou noc

Maminko, já ještě nechci jít spát!

 

Příprava hry: Dřevěná kolečka polepte přiloženými svítícími hvězdičkami. Herní plán rozložte na stůl. Figurku Honzíka postavte na políčko s Měsíčkem. Každý hráč obdrží 3 hvězdičky stejné barvy. Upozornění: pro lepší viditelnost hozených bodů ve 2. kole je možné polepit bílé body na kostce kolečky, vystřiženými ze zbývajícího svítivého materiálu. Pokud mají hvězdičky ve 2. kole dobře svítit, hrajte 1. kolo pod přímým dopadem světla lampy.


Průběh hry:

1. kolo: “Stmívá se: Měsíček rozsvěcí hvězdičky na nebi. Honzíkovi se ještě nechce do postýlky, a tak mu pomáhá.” Los určí, kdo začíná. Pokračovat bude hráč po levé ruce. Jsi na řadě? Hoď tedy kostkou a posuň figurku Honzíka po směru hodinových ručiček o tolik políček, kolik kostka ukazuje. Tam, kde se Honzík zastaví, rozsviť (polož) jednu ze svých hvězdiček. Dej ale pozor, aby nebyla Honzíkovi v cestě. Polož ji proto na vedlejší políčko s namalovanou hvězdičkou. Pokud se Honzík zastaví na políčku, kde už nějaká hvězdička svítí, můžeš tu přesto rozsvítit i svou hvězdičku. Vedle stejného políčka smí svítit libovolné množství hvězd. Když všichni hráči položí na herní plán všechny své hvězdičky, zhasněte světlo. Hvězdičky krásně svítí! Ten nejlepší okamžik, kdy si jít vyčistit zoubky.  

2. kolo: “Rozednívá se: Honzík vyskočí z postýlky, aby Měsíčku pomohl pozhasínat hvězdičky.” Hra pokračuje obdobně jako předtím, jen při světle malé lampičky v pozadí, aby hvězdy dál krásně svítily. Jsi na řadě? Hoď kostkou a posuň figurku Honzíka po směru hodinových ručiček o tolik políček, kolik kostka ukazuje. Na políčku, na kterém se Honzík zastaví, pozhasínej (otoč) VŠECHNY hvězdičky.


Konec hry: Až zůstane svítit na herním plánu jen poslední hvězdička, ještě jednou krátce rozsviťte a podívejte se, komu patří. Tento hráč vyhrál. Před rozsvícením můžete ještě rychle hádat, komu tato hvězda patří! Samozřejmě se může stát, že na stejném poli nakonec zůstane svítit hvězdiček více. V takovém případě vyhrávají všichni hráči, kterým tyto hvězdičky patří, společně.

 

Vhodné pro děti od 4 let.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz