Megafon 15W 24x15cm

Kód: IS0279
Neohodnoceno
248 Kč 205 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Multifunkční megafon je praktickým a zábavným doplňkem pro sport a hry současně. Podporuje hlasování při sportovních akcích, svatbách a na všech setkáních, kde se shromáždilo mnoho lidí. 
Náš reproduktor 3v1 má širokou škálu funkcí, které vám umožní individuálně reagovat na události. Kromě hlasového zesilovače vytváří reproduktor velmi jasnou poplachovou sirénu. Navíc zvuky, skladby, zvuky a také instrukce mohou být zaznamenávány a přehrávány po 10 sekundových sekvencích znovu a znovu. Tlačítka na zadní straně pouzdra, která jsou snadno přístupná, lze nastavit a přizpůsobit hlasitosti podle individuálních potřeb. Sklopná rukojeť má ergonomický tvar a celý megaphone je extrémně lehký, takže je velmi snadné nosit a používat reproduktor. Popruh přiložený k rukojeti umožňuje snadné přenášení bullhornu na zápěstí a chrání ho před náhodnými pádu a následným poškozením. 
Výkonná baterie má vysokou účinnost a umožňuje dlouhou pracovní dobu, přístroj je napájen po dobu 4-5 hodin. Baterie je snadno nabitá přes vhodnou zástrčku USB, nemusíte kupovat baterie a můžete přístroj znovu a znovu nabíjet. 
Kvalita zvuku a rozsah umožňují amatérům a profesionálům neomezené využití v oblasti sportu nebo událostí. Ale také pro domácí použití při narozeninách nebo svatbách je náš megafon, avšak v každém případě vytváří velkou zábavu. Megafon je vhodný jak pro vnitřní, tak pro venkovní použití, lze ho používat bez ohledu na věk nebo pohlaví.

Specifikace:

Materiál: plast
Kapacita: 800mAh
Výkon: 15W
Pracovní doba: 4-5h
Doba nabíjení: 4 hodiny
Napájení: baterie
Rozměry (délka / šířka / výška): 24/15 / 20,5 cm
Hmotnost: 535g
Hmotnost s obalem: 650g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz