Grow it - Masožravky

Kód: GH0006
Neohodnoceno
Značka: Grow it
349 Kč 288 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Sada Grow it jistě potěší každého pěstitele i pěstitelku. Tato krabička obsahuje vše potřebné pro vypěstování vašich vlastních masožravých rostlin. Stačí jen zasadit semínka do přiložených květináčků, zalévat a pečlivě se o ně starat. Pokud se vše zadaří, již brzy můžete ve svém pokoji mít vlastnoručně vypěstované masožravé rostliny, které za vás budou likvidovat obtěžující hmyz. S tímto dárkem jistě potěšíte každého přírodomilce a pěstitele.

Detailní popis

Návod na pěstování:

 

Rostliny můžete sázet během celého roku do vlhkého, ale ne bažinatého kompostu, který by neměl být nikdy suchý. Semínka rozesaďte po kompostu, kousek od sebe.
V ideálním případě je můžete po vysetí zakrýt igelitovým sáčkem a umístit na slunné místo při teplotě od 25 - 27°C. Při klíčení by měla být vlhkost kolem 90%, dokud většina nevyklíčí což trvá asi od 20 - 40 dnů. Poté, co rostliny povyrostou, sejměte sáček a přesuňte je na dobré světlo.
Rozesazování mucholapek provádějte až po té, co mají zhruba 3 - 4 pravé lístky. U láčkovek to je v době, když už můžou být jako dostatečně velké samostatně rozděleny do květináčků. při rozesazování dodržujte vzdálenost 22 - 30 cm od sebe, tak aby všechny měly dostatek světla. Sazeničky rostou pomalu.
Masožravky mají rády chladnou periodu asi 3 měsíce během roku, takže je ke začátkem zimy přesuňte na chladnější místo (5-10°C), dokud nezačne nový růst na jaře. V tomto období by byl ideální venkovní skleník.
Je mnohem lepší zalévat rostlinky dešťovou nebo destilovanou vodou.

Obsah balení

1x Pytlíček semínek odrůdy Venus Fly Trap
 
1x Pytlíček semínek odrůdy Pitcher Plant
 
5x Květináč z kokosových vláken
 
5x Výživové hnojivo
 
5x Značkovač k rostlinám 
 
1x Návod k použití

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz