Grow it - Bonsai

Kód: GH015
Neohodnoceno
Značka: Grow it
329 Kč 272 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Sada Grow it jistě potěší každého pěstitele i pěstitelku. Tato krabička obsahuje vše potřebné pro vypěstování vlastních bonsajů. Stačí jen zasadit semínka do přiložených květináčků, zalévat a pečlivě se o ně starat. Pokud vydržíte a budete trpělivý, můžete si vypěstovat čtyři druhy bonsají. S tímto dárkem jistě potěšíte každého přírodomilce a pěstitele.

Bonsaje můžete sázet během celého roku. Semena zasejte do kompostu asi 3 mm hluboko. Vhodné je po zasazení do květináčků zakrýt je igelitovým sáčkem a umístit na přímé světlo při teplotě asi 13 - 16°C na 2  -3 týdny.
Semena je dobré pro jejich lepší osvětlení sázet od sebe s dostatečně velkým intervalem. Hrubá semena sázíme jednotlivě, drobná semena rovnoměrně rozprašujeme, předběžně je smícháme s dvojitou dávkou mělkého suchého písku. Po zasetí semena pečlivě přimáčkneme destičkou a zasypeme měkkou půdou, o síle 2 až 3 krát větší, než je rozměr semínek.
Semena, která milují a potřebují světlo, však nezasypáváme. Nádobu se vsazenými semeny přikryjeme sklem nebo průhledným krytem, který umožňuje zachovat vlhkost a zabezpečuje přístup světla k semenům. Nádobu musíme rozmístit tak, aby i v nejchladnějším období měla dostatečný přísun tepla, např. u radiátoru ústředního topení. Zeminu musíme hlídat, aby nebyla vyschlá ani příliš vlhká. Nedostatek vláhy i její nadměrnost totiž semenům škodí.

4x Balíčky semínek 

5x Květináč z kokosových vláken

5x Výživové hnojivo

5x Značkovač k rostlinám 

1x Návod k použití

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz