Forever Comfy Polštář na sezení

Kód: VRK15354
Neohodnoceno
389 Kč 321 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Určitě to znáte i vy! Z celodenního sezení vás bolí celá záda, krční páteř, hýždě a dokonce může bolet i hlava. Příčinou těchto problémů může bývá nejčastěji špatné držení těla při sezení. A přitom řešení těchto problémů je tak jednoduché! Stačí použít měkký polštář z paměťové pěny Forever Comfy, se kterým bude sezení mnohem příjemnější a bez následné bolesti.
Tajemství polštáře se ukrývá v jeho ergonomicky navrženém provedení. Polštář totiž namísto jen 1 výplně obsahuje až 3 vrstvy výplně, které zajišťují ten nejvyšší komfort při sezení! Uprostřed polštáře se nachází gelové jádro, poskytující podporu tělu, které je z obou stran obklopeno hustou pěnovou výplní. Tato kombinace zajišťuje, že se polštář přesně vytvaruje podle toho, jak si na něj sednete.
Polštář je z venku chráněn povlečením, který je kombinací ovčí vlny a bavlny. Díky zipu si povlak budete moci kdykoli sundat a vyprat. Jelikož je polštář nerozmerný a lehký, můžete si ho vzít s sebou kdykoliv a kdekoliv! Do auta nebo kanceláře, na kuchyňské židle či lavičky v zahradě, polštář Forever Comf vám vždy zpříjemní sezení!
Nosnost 80 Kg.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz