Disko koule

Kód: IS0248
Akce
4 hodnocení
439 Kč 363 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

DISCO BALL PROJECTOR

 

MP3 přehrávač s rozhraním USB, čtečkou karet SD, dvěma reproduktory s čistými zvuky, dálkovým ovládáním (ovládání hlasitosti, změna skladby, pozastavení / spuštění, vypnutí hudby) nebo ovládání pomocí tlačítek na krytu. S vestavěnými reproduktory můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu. Kulička má 6 silných vícebarevných LED (červená, zelená, modrá, žlutá, růžová, bílá), která se otáčí díky zabudovanému elektrickému motoru a bliká na beat hudby. Má vestavěný zvukový snímač.

 

Koule připojená k síti se také rozsvítí bez přehrávání hudby. Vydává různé vzory světla a barvy (možnost změny vzoru). Koule vytváří neobvyklé světlo na stěnách a stropích. Souprava je dodávána s flash diskem se zaznamenanými skladbami, které můžete nahradit vlastní hudbou

 

Disco koule vám pomůže nakopat každou party! Disco koule se často používá v malých tanečních sálech, hotelech, party partych. Zařízení je ideální pro diskotéky, hospůdky, pro speciální akce, integrační akce, svatby, festivaly, party večírky, také podporuje práci DJů. Vypadá dobře na regálech, pultech a police. Barvy zobrazené projektem dávají půvab interiéru místnosti.

 

Může být instalován na stěnu a strop. Plášť projektoru má otvory, kterými mohou být kuličky připevněny ke stropu nebo ke stěně. Může být umístěn kdekoli bez trvalého upevnění.

 

Sada:

- projektor s disko koulí

- pero pohonu

- dálkový

- neobsahuje flash disk

  • AC 100-240V 50-60Hz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz