Čínské baňky gumové

Kód: IS198
Neohodnoceno
Značka: ISO
158 Kč 131 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 69 Kč
Doprava od 69 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 69 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

SPECIFIKACE

  • barva: modrá
  • rozměry: 6,5 cm, 5 cm, 4 cm, 2,5 cm
  • hmotnost: 365 g
  • Sada obsahuje 4 baňky (průměr 3cm, 4,5cm, 6cm a 7cm).

 

 

 

Objevte účinek prastaré čínské metody baňkování, dnes stále oblíbenější metody pro úlevu od ztuhlých svalů stejně jako i účinné odstraňování celulitidy. Původně určené pro léčbu nachlazení, kašle a celé plejády chronických i dočasných zdravotních potíží. Tyto baňky jsou gumové, stlačíte a vytvoříte podtlak vlastní rukou, takže se výborně hodí pro masáže za pomocí baněk.

Baňkování je velmi stará tradiční metoda z Číny, která aktivuje krevní oběh, regeneruje tkáně, uvolňuje svaly a blokády, zvýšuje vitální energii a pomáhá detoxikaci organismu. Podtlak vtáhne část kůže i podkoží do baňky a způsobí mimo jiné povrchové popraskání drobných cévek a malé krevní výrony, zřetelné jako modřina - malý výron krve a lymfy do okolí zatuhlého místa zvýší cirkulaci krve a přívod kyslíku. Prokrvení a okysličení kritických bodů odplaví škodliviny a po opakované aplikaci vede k úlevě od bolesti. Dochází k pročištění krve a zlepšení krevního oběhu, při baňkové masáži navíc dochází k uvolnění ztuhlých svalů a k odstranění bolesti.

Masáž pomocí baněk ulevuje při: nachlazení a chřipce, při horečnaté nemoci, při astmatu a kašli, pomáhá na bolesti v zádech, na bolesti svalů, kloubů, břicha, hlavy i zubů, také při gynekologických a sexuálních poruchách, při únavě a nespavosti, při zácpě, při kožních a žilních problémech, dokonce i při onemocnění vnitřních orgánů (srdce, plíce, ledviny, močové cesty a zažívací trakt), velmi účinné i při celulitidě.

Proticelulitidní masáž čínského baňkování: zmáčkněte baňku v ruce, přiložte k tělu, uvolněte sevření a provádějte podélné a krouživými pohyby ve směru lymfatických uzlin. Před masáži pořádně namažte tělo olivovým nebo masážním olejem - aby baňka dobře klouzala po těle a aby se vůbec k tělu přisála - důležité! Na začátku může být masáž bolestivá jestliže vaše kůže bude silně přisávat k baňce. Časem budou čínské baňky zanechávat stopy v podobě malých modřin. Důležité je držet baňku na kůži na jednom místě a vykonávat jemný pohyb. Výsledkem je pevnější kůže, hladší pokožka a štíhlejší postava. Lze to pozorovat již po několika masážích.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz