Bezdrátová autonabíječka FLASHDA

Kód: SAV382
Neohodnoceno
295 Kč 244 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Blesková expedice do 24h
Děláme všechno proto, abychom zboží odeslali co nejdříve.
Doprava od 59 Kč
Doprava od 59 Kč
Zásilku Vám doručíme už od 59 Kč.
Přes 1000 druhů sladkostí
Přes 1000 druhů sladkostí
V naší nabídce najdete více než 1000 druhů sladkostí.

Detailní popis produktu

Rychlé nabíjení zařízení jako Samsung Galaxy S8, S8 +, S7, S7 edge, S6 edge +, Note8; vysoká rychlost nabíjení pro iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus a všechna zařízení Qi-Enable. Telefony bez funkce qi vyžadují další bezdrátový přijímač qi (není součástí balení)
FUNKCE 2-v-1: Kombinuje rychlou bezdrátovou nabíječku do auta s držákem větracího telefonu. Pokud je váš telefon vybitý, když jste na cestě, v tuto chvíli je tato bezdrátová nabíječka do auta řešením, které vyhoví vašim naléhavým potřebám, jednoduše vložte do telefonu tuto bezdrátovou nabíječku do auta pro bezdrátové nabíjení. Je to také držák telefonu, který vám snadno uchopí telefon jako pomocí GPS navigace za jízdy.
DROP & CHARGE, SAFE DRIVING: Instalace větracích otvorů, vhodná pro větrání větrání, gravitaci a propojení. Musíte pouze vložit telefon do držáku bezdrátové nabíječky do auta a jeho dvě strany automaticky uzamknou telefon. Tato operace jednou rukou a jedním krokem je velmi pohodlná a bezpečná pro vaši jízdu.
JEDEN BEZDRÁTOVÝ NABÍJECÍ AUTOMOBIL, VELKÉ ZAŘÍZENÍ: Na bezdrátové autonabíječce je tlačítko, které vám umožňuje nastavit výšku spodního protahovacího držáku tak, aby byl kompatibilní se všemi zařízeními velikosti od 4,0 „do 6,0“. Rozloučte se s zamotanými dráty a ztracenými nabíjecími kabely. Pokud je velikost telefonu příliš velká na to, aby se nedala nabíjet, je třeba trochu přitáhnout gravitační upevnění automobilu. Provozní metodou je přidržení pohyblivého rámu trojúhelníku na obou stranách a stažení podpěry dolů.
OCHRANA TELEFONU: Úchyty držáku a spodní držák jsou vyrobeny ze silikonové pryže, která je měkká, aby chránila váš telefon před poškrábáním. Mezitím bude bezdrátová nabíječka do auta pevně držet váš telefon, i když auto naráží na cestu. Užijte si bezdrátové nabíjení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz